“Ik vind het zo leuk te zien wat een paar kleine veranderingen al kunnen doen, een grote metamorfose is echt niet nodig, gewoon zijn wie je bent!” Rian

 

Ik ben Rian Ruiter.

In 2015 startte ik een ambulante salon: ik kwam bij de mensen thuis.

In hun eigen fijne omgeving zijn mensen op hun gemak en dat maakte mijn band met de klanten sterk.Ik wilde eigenlijk zelf ook zo'n fijne omgeving creëren,dus toen ik in 2018 benaderd werd om me te vestigen in het huidige "Bij de Bank"heb ik de stoute schoenen aangetrokken en de stap gezet.

Inmiddels zit State of Hair alweer twee jaar "Bij de Bank" met veel plezier. Ik krijg alle dagen de kans om het unieke dat in ieder mens zit naar boven te halen, wat ik fantastisch vind.

Ik  ben heel blij en super trots op mijn salon!

 

“Ik vind de salon zo gaaf, die stoere, warme uitstraling past bij Rian. Ik voel me er welkom. De chocolaatjes bij de thee zijn ook fijn :)”

 

Ik ga nog steeds naar cursussen en workshops, omdat ik het belangrijk én leuk vindt om op de hoogte te blijven van trends en nieuwe technieken.

 

“Rian luistert goed naar me en snapt altijd precies wat ik bedoel.”


De grootste passie van mij is het kleuren van het haar en het knippen. Hier kan ik echt mijn ei in kwijt. Veel klanten weten dit en zeggen “Maak er maar iets van, het is altijd goed wat je doet.” Iets wat mij enorm blij maakt en waar ik trots op ben. Ik houd ook erg van uitdagingen aangaan en denken in mogelijkheden. Want niets is echt onmogelijk. Ik deel al die mogelijkheden graag met je, want van delen word je blij!

 

 

“Rian heeft me weer vertrouwen in mijn haar gegeven en dat werkt door in mijn zelfvertrouwen.”